Maak kennis met de dames van Customer Service

Loes Goumans (links) en Romy Broeren (rechts) zijn vertrouwde gezichten bij Van Heek Medical. Zij zijn al geruime tijd werkzaam op de afdeling Customer Service. In deze nieuwsbrief stellen ze zich aan u voor.

Romy Broeren
Mijn naam is Romy Broeren, ik ben 31 jaar en al 11 jaar gelukkig met mijn vriend Daan. Ik heb een opleiding tot management assistent gevolgd, daarnaast heb ik ook de opleiding tot medisch secretaresse afgerond. Ook heb ik diverse cursussen gevolgd, bijvoorbeeld omgaan met agressie en NLP voor beginners. Ik ben in 2008 begonnen bij Van Heek Medical, toen nog in gevestigd in Beugen. Nu, 8 jaar verder, ben ik nog steeds werkzaam op de afdeling Customer Service, maar dan in Venray. Iedere dag is anders. Het contact met cliënten en klanten, zowel in- als extern, vind ik het allerleukste aan mijn werk. Verder verwerk ik samen met Loes elke dag de orders. We zorgen er o.a. voor dat alles in onze gezamenlijke mailbox verdeeld en in behandeling genomen wordt. We voeren adviesgesprekken en verzorgen naleveringen en retouren. Ook zorgen we ervoor dat eventuele klachten netjes worden geregistreerd en behandeld. Ik vind het heel leuk om gezellig te koken voor vrienden en familie. Lekker buiten de deur eten is natuurlijk ook altijd goed! Verder lees ik graag een boek en houd ik ontzettend van reizen en nieuwe dingen ervaren. Binnenkort gaan we weer lekker uitwaaien en de prachtige kustlijnen van Wales bezoeken.

Loes Goumans-Snijders
Hoi, mijn naam is Loes Goumans-Snijders en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met Luuk en ons zoontje Riv in Venray. Sinds september 2012 werk ik bij Van Heek Medical op de Customer Service. Voordat ik bij Van Heek Medical ben gaan werken heb ik bij een parfumerie gewerkt. Ik werkte hier als schoonheidsspecialiste en verkoopster in de winkel. Na bijna 5 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze vond ik bij Van Heek Medical. Ik werk hier met plezier en heb leuke collega’s. Mijn hobby’s zijn sporten, hardlopen en ballet. In het weekend ga ik graag op pad met Luuk en Riv. Gezellig samen zwemmen, naar de speeltuin, fietsen of samen naar het centrum in Venray. Verder vind ik het leuk om gezellig met vriendinnen of familie een borrel te drinken of op stap te gaan. Gewoon in Venray naar de kroeg of naar een festival of hardstyle feest.