Nieuwe collega's

Kent u onze nieuwe collega's al?

Op de foto van links naar rechts: Ron Derks, Alphons Veenhof en Marc van Zelst, de nieuwe gezichten van de afdeling Intramuraal. Sinds september 2015 zijn zij werkzaam op de Intramurale afdeling. In deze nieuwsbrief stellen ze zich aan u voor.

Afdeling Intramuraal
Ons doel is dat zorginstellingen die vallen onder de Wet Langdurige Zorg een totaal pakket medische verpleeg- en hulpmiddelen bij Van Heek Medical af gaan nemen.
Om ons doel te bereiken bieden wij naast een merkonafhankelijk totaalassortiment ook ondersteuning en tools aan op de gebieden logistiek, management, opleiding en ICT. Wij ondersteunen in efficiënte procesvoering waardoor aantoonbare en betaalbare zorg geleverd wordt en de zorgprofessionals naar maximale tevredenheid hun werk kunnen verrichten.Uiteindelijk gericht op de bewoners/eindgebruikers waardoor optimaal voldaan wordt aan zijn/haar huidige en toekomstige zorgvraag en zorgbehoefte.

Ron Derks
“Hoi, ik ben Ron Derks. Ik ben getrouwd met Anja en heb twee zoons. Jelle van 14 jaar en Teun van 17 jaar. Met zijn allen wonen we in het pittoreske Bergharen, in de gemeente Wijchen.
Ik heb twee grote hobby’s: mountainbiken en voetbal. Mountainbiken doe ik graag samen met mijn vrienden, lekker crossen door de modder. Bij de voetbalclub ben ik naast lid van de technische commissie ook actief als keeperstrainer van de B, de A, de selectie en het B-team van de meiden. Daarnaast fluit ik met regelmaat een wedstrijd bij de jeugdteams. De laatste 17 jaar ben ik werkzaam geweest bij Scholten Medische Groothandel als Manager inkoop en logistiek. Sinds 1 september van dit jaar ben ik werkzaam bij Van Heek Medical, om samen met mijn twee collega’s een intramurale tak op te zetten voor leveringen van hulp- en verpleegmiddelen voor met name zorginstellingen. Met de hulp en kennis van al mijn nieuwe collega’s zijn we ervan overtuigd dat dit een succes wordt.’’

Alphons Veenhof
“Ik ben woonachtig in Holten, getrouwd met Anita en heb twee dochters: Zara en Nynke. Holten, een dorp aan de Sallandse heuvelrug. Een aanradertje voor een prachtige wandeling, paardrijden of een pittige mountainbike tocht waarna een heerlijke versnapering genuttigd kan worden in een van de sfeervolle restaurants. Mijn hobby is sport in het algemeen waarbij ik zelf nog actief ben met voetbal. Ondertussen ben ik wel afgezakt naar de (jong)-veteranen.

Ik heb eerst een hbo-Verpleegkunde opleiding gevolgd. Daarna ben ik gedurende een kleine 10 jaar werkzaam geweest in de gezondheidszorg. Tijdens deze periode heb ik kennis opgedaan bij verschillende organisaties zoals het algemeen ziekenhuis, de psychiatrie en de wijkzorg. Na deze periode heb ik een aantal commerciële functies bij Ahrend gehad. Ahrend, bekend van kantoorinrichting en kantoorartikelen. Daarna altijd binnen de sales en bij groothandels werkzaam gebleven waarbij nu bij Van Heek Medical voor mij alles bij elkaar komt. Bij Van Heek Medical zit de uitdaging uiteraard in het feit om de intramurale tak binnen Van Heek Medical met alle collega’s op te bouwen en succesvol te maken.’’

Marc van Zelst
''Mijn naam is Marc van Zelst en ik woon in Oss. Ik ben getrouwd met Ellen die al 29 jaar werkzaam is in het Bernhovenziekenhuis in Uden. Zij werkt daar als verpleegkundige op de afdeling Neurologie en Stroke Care Unit. Samen hebben wij twee kinderen. Een 21 jarige dochter (Annelie) en een 18 jarige zoon (Thijmen). Zij studeren beide aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Annelie studeert in het 2e jaar in de richting hbo-Verpleegkundige en Thijmen volgt de hbo opleiding Chemie, Food & Pharma. Ik ben ruim 20 jaar werkzaam geweest in de tapijtindustrie. Daarin heb ik diverse commerciële functies aangestuurd, waaronder diverse binnendiensten. Daarnaast heb ik diverse projecten op het gebied van computersystemen begeleidt, waaronder een invoering van een SAP systeem binnen Desso Tapijtfabrieken, dit systeem is geschikt voor diverse verkoopdivisies. Medio 2010 ben ik in de zorgbranche terechtgekomen via Scholten Medische Groep. Sinds oktober 2015 ben ik werkzaam bij van Heek Medical om de intramurale tak verder uit te breiden. Een grote hobby van mij is het lopen van de vierdaagse in Nijmegen en zeker het aankomende jaar wanneer de 100e editie op het programma staat.''